Handelsbetingelser

Betaling:

Du kan betale med visa/DK – kort, master, maestro. Betalingen trækkes først, når varen er afsendt fra butikken. Alle priser er I Danske kr. Og inkl. 25% moms.

Hurtig og billig levering

Vi bestræber os på at alle ordrer sendes indenfor 1-2 dage, men i tilfælde af ferie o.lign. kan der påregnes længere leveringstid.

Forsendelse i Danmark: 

Alle ordre over kr 500,- sendes fragtfrit. Ordre under kr. 500,- sendes for kr. 30,- inden for DK’s grænser.

Forsendelse til udlandet:

Dk. Kr.: 200,-                        Fragtfrit ved køb over DKK 2.500,-      Leveringstid: 3-10 hverdage

Fortrydelsesret

Elle & Co. tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Forudsat at varen er ubrugt og iøvrigt i samme stand som ved modtagelsen.  Varen byttes kun når leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Du bærer selv omkostningerne I forbindelse med returnering. Alle produkter, der returneres til Elle & Co. skal være forsvarligt indpakket. Skoæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, strømper og leggings: emballagen må ikke være brudt.

Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost.

Således har du mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, dvs. At du også som kunde har mulighed for at efterlyse pakken, såfremt vi ikke har modtaget den.
 

Bytte til anden str. eller anden vare.

Ønsker du at bytte en vare, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.

Husk at vedlægge kvittering

Varen sendes til:

Elle & Co.

Dalumcentret, Dalumvej 42

5250  Odense SV

Tlf. 65921370