Sådan startede det

I 2003 boede jeg et skønt sted ved en gammel vandmølle, Elle Mølle. Det var samme år jeg slog dørene op til modebutikken i Dalumcentret, Odense, navnet var oplagt, butikken skulle hedde Elle & Co.

I Marts 2020 kom vores webshop i gang, og vi er glade for at kunne hjælpe kunder i hele landet, samtidig med at alle jer lokale kunder altid kan følge med i de nye varer vi får hjem.

Vores vision

Vi elsker at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit uanset om det er i butikken i Dalum eller online. Stemningen i butikken er hyggelig og imødekommende og det samme gælder hvis du ringer til webshoppen og har brug for vejledning.

Mærker og egen produktion

Vi fører bl.a. Co´couture, Rue de Femme, Minus, Denim Hunter, In Wear, PBO, By Gabay, Hype the detail, Three og vores eget mærke; Emiis.

Mærket Emiis er vores eget mærke. Emiis er bl.a. bælter, t-shirts, nederdele, bukser og kjoler. Emiis bliver produceret i Europa, fortrinsvis Portugal - og produktionsstederne er små hyggelige familieejede steder. Transporten fra produktionsstederne er kort, hvilket belaster miljøet mindre og dermed er mere bæredygtigt.

Medarbejdere

Vi elsker alle 3 vores job, og vi glæder os hver dag over at hjælpe dig både online og i butikken i Dalumcentret, Odense. Vi vil meget gerne snakke med dig.

Du er altid velkommen til at ringe og få råd og vejledning, hvis du er i tvivl om pasform, størrelse, levering eller andet.

Mai-Britt har været trofast siden Marts 2012
Laila var vi heldige at få med i teamet i Juli 2019
Lene åbnede butikken i November 2003