Fri fragt ved bestilling over kr. 500,- ellers kun kr. 39,- 🖤 Click og collect 🖤 Levering i lokalområde 🖤 Ved spørgsmål kontakt os på tlf: 21 15 15 03 🖤

Om os

 

Om Elle & Co

Sådan startede det

I 2003 boede jeg et skønt sted ved en gammel vandmølle, Elle Mølle.

Det var samme år jeg slog dørene op til modebutikken i Dalumcentret, Odense, navnet var oplagt, butikken skulle hedde Elle & Co.

I Marts 2020 kom vores webshop i gang, og vi er glade for at kunne hjælpe kunder i hele landet, samtidig med at alle jer lokale kunder altid kan følge med i de nye varer vi får hjem.

 

Vision

Vi elsker at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit uanset om det er i butikken i Dalum eller online, Stemningen i butikken er hyggelig og imødekommende og det samme gælder hvis du ringer til webshoppen og har brug for vejledning.

 

Mærkerne

Vi fører bl.a. Co´couture, Rue de Femme, Minus, Denim Hunter, In Wear, PBO, By Gabay, Hype the detail, Three og vores eget mærke; Emiis

 

Egen produktion

Mærket Emiis er vores eget mærke.  Emiis er bl.a. bælter, t-shirts, nederdele, bukser og kjoler.

Emiis bliver produceret i Europa, fortrinsvis Portugal - og produktionsstederne er små hyggelige familieejede steder. Transporten fra produktionsstederne er kort, hvilket belaster miljøet mindre og dermed er mere bæredygtigt.

 

Medarbejderne

Vi elsker alle 3 vores job, og vi glæder os hver dag over at hjælpe dig både online og i butikken i Dalumcentret, Odense.

 

Vi vil meget gerne snakke med dig

Du er altid velkommen til at ringe på tlf: 21 15 15 03 og få råd og vejledning, hvis du er i tvivl om pasform, størrelse, levering eller andet.

 

Team Elle & Co

Mai-Britt har været trofast siden Marts 2012

Laila var vi heldige at få med i teamet i Juli 2019

Lene åbnede butikken i November 2003

x